ASTRIDLEMMENS_285

Jouw vrouwelijke energie versterken. Open jezelf voor de vrouwelijke wijsheid.

Het overwicht aan mannelijke energie in onze wereld heeft geleid tot een maatschappij die gedreven wordt door macht, geld, prestatiedrang, … De onderdrukking van vrouwelijke energie heeft gezorgd voor een disbalans in mens en maatschappij.

We leven in een bijzonder tijdperk waarin een collectieve shift van een dominante mannelijke energie naar een zachtere vrouwelijke energie plaatsvindt. De balans tussen beiden kan nu stilaan hersteld worden.

Wijsheid en kennis worden weer verenigd.

Die shift moet allereerst in ieder van ons, vrouw èn man, plaatsvinden om van daaruit door te kunnen sijpelen in de wereld.

De maand april wordt daarin een belangrijke maand. Astrologisch wordt deze maand die energieshift versterkt. Om van dit momentum gebruik te maken om de vrouwelijke energie in jezelf weer wakker te maken kan je tijdens het weekend van 20&21 april bij Natural Healing terecht.

Het hele weekend door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten rond het ontdekken, erkennen en versterken van jouw vrouwelijke energie.

Het leven in een maatschappij waarin vooral de mannelijke energie erkend en gewaardeerd wordt maakt dat de vrouwelijke energie ons nog te onbekend is. Wat is dat eigenlijk die vrouwelijke energie? En hoe ‘wakker’ is die in jezelf? Stroomt die vrouwelijke energie? En indien niet, waarom niet? En hoe breng ik meer balans tussen mannelijke energie en vrouwelijke energie?

Dit weekend wil je ondersteunen in het ontdekken, (h)erkennen, helen en herstellen van de vrouwelijke principes in jezelf.

Het programma (toegankelijk voor vrouwen en mannen!):

Zaterdag 20/4:

10u-12u: Yogaflow gevolgd door meditatie en Sound om de vrouwelijke energiecentra weer te openen. Door Sèlia Dos Santos en Astrid. (25€) Aanmelden

14u-16.30u: Healing ritueel voor je vrouwelijke voorouderlijnen. Door Astrid. (45€) Aanmelden

19u-21.30u: Earth Keepers. We brengen de vrouwelijke principes in de matrix van de aarde. Meer info daarover vind je hier. (Gratis) Aanmelden

Zondag 21/4:

10u-16u: Cirkel/workshop waarin we de vrouwelijke principes/energieën in onszelf gaan ontdekken en bekrachtigen. Verwacht deelrondes, beweging, klank, zang, meditatie, gesprekken, uitnodigingen,… in Sacred Space. Door Astrid (65€) Aanmelden

Bijdrage:

Je kan aan iedere activiteit apart deelnemen of je kan voor een intense transformatie van jouw vrouwelijke energie gaan en het hele weekend deelnemen. (110€ ipv 135€). Aanmelden voor het hele weekend kan door je voor iedere activiteit in te schrijven of door me een mailtje te sturen op astrid@astridlemmens.be

Het weekend gaat door in het mooie zaaltje van Aletheia. Het levenswerk van Astrid en Erik