Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Dag van Goud

Faites la Fete Boomgaardstraat 66, Berchem

Een dag gevuld met magie, ceremonie, ritueel, alchemie, transformatie, klank &stilte, healing rond het bevrijden van het Goud in onszelf.

€150

Sjamanistische Soundhealing

Galmaarden Bruinsbroekstraat 19, Galmaarden

Deze avond is een bad in helende klanken.

Er wordt gewerkt met verschillende drums, klankschalen, bellen, snaarinstrumenten, ratelaars, regenbuis, donderbuis, mondharp etc….

Iedere klank heeft zijn eigen vibratie, die resoneert met stukken in jou die om healing vragen.

€35

Je immuniteit versterken

online

Tijdens deze online teachings leer ik je de verschillende pijlers van een gezond immuunsysteem en wat je kan doen om je immuniteit te versterken. Een sterk immuunsysteem is uiteraard belangrijk de dag van vandaag. Het is de bepalende factor in de strijd tegen allerlei infectieziekten waaronder Covid. Of je ziek wordt na besmetting, en hoe …

Je immuniteit versterken Lees verder »

Zangcirkel

Galmaarden Bruinsbroekstraat 19, Galmaarden

Anja neemt ons mee op reis doorheen eenvoudige krachtliederen die ze over de hele wereld verzameld en begeleid ons op shrutibox, drum of gitaar.

Soms vrolijk, dan weer ingetogen, uitbundig of in jezelf, ook als je geen zangtalent hebt ben je van harte welkom op deze fijne avond.

€35

Vrouwencirkel

Galmaarden Bruinsbroekstraat 19, Galmaarden

Een fijn samenzijn van vrouwen rond een inspirerend en hedendaags thema.

€25

Gewoon Coronaproof wandelen

Bosberg Heirbaan 135, Galmaarden

We gaan samen wandelen. In groepjes van max 4 personen, op een veilige afstand. Zijn we met meer? Dan maken we meerdere groepjes van 4... Samen de natuur in, verbinden, uitreiken, helpen, praten, luisteren, lachen, misschien een traantje als dat er is... Van mens tot mens.... Iedere zaterdag van 10u - 12u. Zolang de maatregelen …

Gewoon Coronaproof wandelen Lees verder »

Gratis