Natuurlijke Detoxkuur

Natuurlijk Detoxen onder begeleiding

door Astrid Lemmens

Onze voorouders deden het al. Vasten voor Pasen. En ook in vele andere culturen en religies vind je een vastenperiode terug. Omdat onze voorouders wisten dat het belangrijk is voor onze gezondheid.

Jaarlijks een grondige reinigen van ons lichaam bevordert je gezondheid, geeft meer energie, verdiept je slaap, verbetert je mentale helderheid en geeft je huid een gezonde glow. 

En wie wil dat niet ;-)?

Deze detoxkuur is gebaseerd op de natuurgeneeskunde en doe je gewoon thuis terwijl je dagelijkse begeleiding en ondersteuning ontvangt via een whatsapp groepje waarin je samen met andere deelnemers aanwezig bent. Dus dagelijkse info en ondersteuning van Astrid en van de kleine detox community.

De kuur duurt ongeveer 2 weken. Dag 1-5 schakel je over op gezonde ontgiftende voeding. Dat heet de ‘afbouwperiode’. Dan volgen max 5 sapdagen waarbij je zelf kiest of je 100% overschakelt op sap of 1 maaltijd per dag blijft gebruiken. Daarna volgt een ‘opbouwperiode’ waarin je lekkere maaltijden eet waarin aandacht gaat naar specifieke voedingsmiddelen om je lichaam te ondersteunen.

Je krijgt een praktische leidraad met planning per dag van de hele kuur, boodschappenlijstjes per week, alle recepten die je nodig hebt en een pakket aan extra ondersteunende tips en handelingen.

We starten de detox met een webinar waarin de hele kuur uitgelegd wordt en waar je zelf uitgebreid vragen kunt stellen zodat je helemaal klaar bent voor de start.

Data: Van Zondag 10/3 tot vrijdag 22/3.

Bijdrage: 55€

Je kunt deze kuur ook buiten deze data doen, dan mis je enkel de support van de chatroom. Je krijgt dan het stappenplan toegestuurd en je kan aan de slag.

Je vragen kan je nog wel steeds stellen gedurende de hele kuur.

Aanmelden kan dan ook hier