De Healer in jezelf

De Healer in Jezelf
3-daagse workshop

Door Renee Keesmekers en Astrid Lemmens

 Healer word je niet. Dat ben je. Je wordt als healer geboren.

Alleen wordt een healer in onze samenleving bij geboorte niet herkend en blijven je gaves onbenut. Wat uiteraard heel jammer is. 

 Zelf heb je waarschijnlijk al een (sterk) vermoeden dat je een healer bent.

Je bent bijzonder empathisch, waarschijnlijk hoogsensitief, je merkt onmiddellijk in welke gemoedstoestand iemand is. Je voelt negativiteit haarfijn aan.
Mensen hebben de neiging om jou hun problemen toe te vertrouwen, vaak zonder dat je er om vraagt, zelfs zonder dat je mensen kent.
Je voelt de behoefte om mensen te helpen, om hun pijn weg te nemen. En het maakt je ongelofelijk blij als dat gebeurt.

Dan ben je een geboren healer.

 Als healer door het leven gaan, zonder dat je geleerd hebt om die gaves juist in te zetten kan best een uitdaging zijn. Je pikt ongevraagd emoties of energie op van mensen, bent vaak onverklaarbaar moe, snel overprikkeld, hebt wat extra tijd nodig om dingen te verwerken.
Je hebt misschien zelfs fysieke klachten waarvan je geen idee hebt waar ze vandaan komen.

 In deze drie daagse workshop leer je hoe je helende energie kunt herkennen en gebruiken. Je zult het verschil leren voelen tussen healen met bio-energie (waarvan je leegloopt) en healen met energie vanuit de bron.
Je zult kennis maken met je eigen toolset aan gaves, hoe je waarneemt, wat je waarneemt en hoe de beweging van healing in je lichaam ontstaat. Hoe je een setting opzet voor een healing, het gebruik van edelstenen, voorwerpen, klank en totems.
Je leert hoe je jezelf en diegene die je healt beschermt.
Je maakt de aarde en kosmische energiestromen in jezelf wakker en leert met ze werken.
En we gaan oefenen…

 Het worden drie praktische dagen. De insteek van informatieoverdracht is sjamanistisch. Door middel van rituelen en oefeningen, die voor iedereen toegankelijk zijn, worden je healer kwaliteiten weer geopend, zal je waarneming verruimen en wordt helder hoe je als healer je gaves kan gebruiken en inzetten.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, voorkennis is niet nodig.

Tussen de lesdagen is er steeds een week om te oefenen. We maken een gesloten FB-groep aan waarin je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen tussen de dagen door.

 

Locatie:

Nederland (Limburg)

Data 2021:
Zodra de maatregelen het weer toelaten worden nieuwe data ingepland.

Bijdrage:
375€

Een heerlijke lunch, koffie, thee, water en versnaperingen door de dag zijn inbegrepen.