Dag van goud

Dag van goud

door Astrid Lemmens

Heb jij het gevoel dat jij jouw essentie niet helemaal leeft?

En weet je niet waarom, ondanks hard werken aan jezelf?

Dan lees je hier waarom dat zo is…

Wist je dat:

Wij allemaal zeer kleine deeltjes Goud in ons lichaam hebben?

En dat die een belangrijke rol spelen in het worden wie wij in essentie zijn?

Deze piepkleine deeltjes Goud bevinden zich vooral in onze hersenen en in kleine beetjes in onze klieren.

Het zijn als het ware zeer kleine fijn afgestelde antennetjes die subtiele informatie uit onze omgeving vertalen naar ons lichaam.

Zij maken verbinding met jouw universele bron, waardoor je een gevoel van ‘in verbinding leven’ ervaart en je je opgewekt en vol levenslust voelt.

Bij de meeste mensen zijn die mini-deeltjes Goud echter ingekapseld geraakt waardoor ze slechte of niet meer kunnen werken.

En dat voel je. Alsof je niet helemaal verbonden bent met jouw leven, je voelt je wat lusteloos, soms onrustig, niet helemaal happy, zoekend, niet vindend…

In deze Dag van Goud maken we de gouddeeltjes in jou weer vrij, en activeren de uitlijning in jouw lichaam en buiten jouw lichaam naar de universele bron. Op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau wordt het Goud weer actief.

Opdat jouw Goud letterlijk weer kan stromen.

Dus aarzel niet… Maak jouw Goud weer vrij!

Verwacht een dag gevuld met magie, ceremonie, ritueel, alchemie, transformatie, klank &stilte, healing, en alles wat ontstaat in de Sacred Space die we samen creëren.

Na deze dag beginnen de goudpartikels weer te werken. Je hele leven neemt dan als het ware een zachte draai de juiste kant uit. Je voelt duidelijk wat jouw richting is, keuzes maken en beslissingen nemen wordt makkelijker en je voelt je opgewekt, vrolijk en krachtig.

Uiteraard wordt het een dag met een gouden randje ;-)….

De dag van Goud werd nog niet ingepland voor 2024. Wil jij graag een seintje krijgen wanneer dat wel het geval is? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief 

 

De dag van Goud,
Een dag die in mijn geheugen,  zelfs in mijn hele zijn een diepe indruk achterliet, geen BluePrint, maar een GoldPrint:-
De energie stroomt terug door me heen als ik aan die dag terug denk!
Pure magie, hoe omschrijf je anders deze dag?
Sinds die dag is mijn vuur, mijn joie de vivre weer “aan”,  mijn Goud stroomt vrij! ‘On A natural high… zo voelde ik me dagen nadien, heerlijk!
Deze ceremonie opent wat geopend wil worden!
Ik zou zo weer instappen en mee willen genieten van de sfeer, de warme energie, de kracht van GOUD!!
Dankjewel Astrid om jouw goud met ons te delen!!!